Undervisere

 

Benedikte Solberg
Benedikte, også kendt som DITA i udlandet, er i dag en anerkendt og respekteret danser i den orientalske danseverden herhjemme og ikke mindst i Cairo, og i år 2006 modtog hun Estah prisen, Oriental Award winner ved Copenhagens festival.  Hendes lange ophold i Egypten har givet hende erfaring fra det egyptiske hverdagsliv og tilgang til den egyptiske kultur, og har gjort det muligt for hende at kunne fordybe, tolke og udtrykke sig i den orientalske musik og dans på et højt niveau. Udover hendes mange års studier hos kendte koreografer i indland og udland, har hun også studeret ballet i 5 år, hos Tage Vendt tidl. Kongelig balletdanser ved Bournonville Kompagniet
Benedikte har 18 års undervisningserfaringer på div. aftenskoler i Helsingørs omegn AOF, Helsingørs aftenskole DOF, LOF Helsingør, Ninna’s Holbæk Danseskole KBH. og gæstelærer ved Danmarks mavedanser forening. 
I dag opdaterer hun sig jævnligt i Cairo, ved festivals eller privatundervisning hos kendte koreografer i Cairo: så som Raqia Hassan, Aida Nour, Lubna Eman, Camelia og Dina m.m.
Benedikte har optrådt på natklubber i Grækenland, været arrangør og koordinator på 2 store Orientalske shows på Privat Teatret i KBH. Optræder på restauranter, fester, bryllupper i DK, gæsteoptræden ved festival i Stockholm, optrådt på natklubber i Cairo og ved 1001 nats nytårs arrangement i Ørkenen The White Dessert, ved Oasen Farafra.

Paddy (Patrick Aby)
Paddy begyndte at danse i teenage årene, det viste sig hurtigt at Paddy havde et naturtalent, ved intensivt træning i gennem et par år, var han et kendt ansigt i Hip Hop miljøet herhjemme. Paddy har specialitet sig i popping, men danser gerne hip hop, breakdance, house og cromping. Efter et års træning begyndte han at stille op til dance-battles, hvor han havde stor succes. Han har også været i udlandet for at battle.

Paddy har afholdt dance-workshops i Tyskland, Norge og Sverige, samt flash mobs, blandt andet i samarbejde med Bilka Attack. Har været med i forestillingen ”Dans i lejligheder” i Helsingør samt arbejdet med gadefestival, har desuden været koreograf på KomplexKarpharnaum/spøgelser.
Har undervist på Helsingør Ungdomsskole i over 5 år og fik dér bygget danse-teamet SuperBadCrew op, som har vundet Big Dance, On StageDerudover har Paddy også deltaget som dommer i forskellige dance battles i Danmark.

I undervisningen lægges der vægt på fordybelse af teknik, forståelse og kærlighed til dans, og at dans ikke bare er dans. Paddy sørger for at dans bliver en del af jer selv og at I mærker de positive følelser i dansen. Ingen af Paddys elever går fra undervisningen uden udbytte.

Marluze Da Cruz

Uddannet danser og koreograf ved Den Danske Scenekunstskole 2013.

Marluze debuterede allerede som 13 årig på den professionelle scene og har tilhørt kompagniet PIVOT performance og danset ved adskillige kommercielle shows i både ind- og udland, til live koncerter og TV shows som Eurovision og X-Factor for bl.a. kunstnere som Emeli Sandé, Jessica Mouboy og Ida Corr,. Optrådt for Kongehuset op til flere gange og turneret i Monaco, Oslo, Nürnberg og Danmark. Koreograferet og performet solo i  forestillingen "9x9x9", opsat i samarbejde med Statens Museum for Kunst og Det Kongelige Teater. 

Marluze elsker og dyrker det interdisciplinære - at mixe og bryde med genrerne - både når hun underviser, danser og når hun koreograferer. Hun har danset House og Moderne/Contemporary i Paris. HipHop og Improvisation i London. Ballet og Post-moderne dans i Skt. Petersborg og Floorwork, Samba og Moderne i Rio de Janeiro og Belo Horizonte.

Som barn var der fuld fascination af Michael Jackson, Breakdance, Electric Boogie, Ballet og MTV med musikvideoernes frembrud. Det bærer hun med sig i sin krop, og hendes undervisning i moderne dans hælder derfor mindre til det introverte og mere til det kommercielle og showprægede. Senere hen har det været kunstnere som, Pina Bausch, Deborah Colker, Steve Reich, Philip Glass og Stanley Kubrick der har været kilden til inspiration.

Foto : Martin Dam Kristensen

Christine Maulitz
Christine Maulitz startede med at danse da hun var 5 år og har siden da modtaget undervisning i både hip hop og disco.
Christine har undervist børnehold i forskellige aldre siden hun var 14 og er i dag 20 år. De første 2 år underviste hun hos Giners dansestudio og siden undervist på andre danseskoler i Helsingør's omegn
Derudover har hun flere gange været gæsteunderviser på folkeskoler i idrætstimer.
Christine har endvidere konkurreret til diverse mesterskaber DM, EM og VM og selv opnået at blive Danmarksmester i både national og international.

Christine Mauritz har været fast underviser hos Just Dance studio igennem 3 år med stor succes, Christine underviser i MGP hip hop og hip hop med varme og masser energi.

Josephine høgsted 

Josephine har danset siden barnsben, men startede som selvvært - har modtaget undervisning dans i 6 . Hun har afprøvet mange forskellige stilarter, bl.a. standard, latin, jazz, moderne, hiphop og house. Dette har bl.a. medført et Danmarksmesterskab i både standard og latin. Josephine er uddannet danser fra Copenhagen Dance Space, hvilket har givet hende en del erfaring med shows, performance og freestyling. Igennem hendes tid som danser har hun optrådt i danseshows - og forestilinger, og hun har modtaget undervisning fra bl.a. Rachel Kay, Vigdis Hentze, Nellie Bethel, Kash Powell, Jason Nguyen, Sisco Gomez og Sonny Freddie-Pedersen. Josephines dansestil er hiphop og girly med elementer af moderne og Michael Jackson, samt house og latin. Udover dansen er Josephine sanger, samt uddannet Stylist og Makeup artist, og har en bachelor i Film- og medievidenskab. Hun har derfor en stor all-around erfaring med opsætning af show, samt udtryk og performance.

Camilla Emilie Andersen

Startede allerede med at danse som 4 årig og er i  dag en passioneret hip hop danser.

 - Camilla har deltaget ved nationale konkurrence siden 2004 - og  deltog for første gang til EM i 2008 og har siden deltaget hvert år til VM og vandt en flot andenplads ved VM i hip hop production 2013.

Camilla har undervist med stor succes igennem et år hos Just Dance og skal i ny sæson 2017 undervise fredag eftermiddag - Girlstyle hiphop på 2 niveauer,  begynder og Advanced

 

 

Nynne Fredslund
Nynne er en ung talentfuld danser, som har udviklet sig hurtigt. Hun startede med danse hos Just dance studio, efter kun et par år med med intensiv dans blev hun optaget på idræts-Linien - dans og har efterfølgende vundet sit første DM medalje

Nynne har været hjælpetræner hos - Just Dance Studio igennem et år, efterfølgende har hun kørt selvstændigt  sine egne hold om lørdagen, med stor succes.

Natasha  Barnecow

Natasha har danset siden hun var en lille pige og er igennem årene både blevet sjællandsmester, danmarksmester og nordiskmester i disco.

Natasha danser i dag på eliteniveau og har deltaget ved en lang rækker verdens- og europamesterskaber. Hendes passion er Disco og jazz, men har tidligere også danset ballet, hiphop og standart/latin .
Natasha har stor erfaring med at undervise børn i hiphop, disco og børneballet

Trine katarina Jørgensen ( vikar )

Trine har danset fra barnsben, og har i sidste 15 år danset elite dans i formation, Hip Hop,  Disco
og har deltaget i turneringer, både i indland og udland. Derudover har Trine gennem årene danset
Jazz, Showdance og ballet på eliteniveau.
Igennem de sidste 6 år har Trine undervist i mange forskellige former for dans og træning;  ballet, børnedans, hiphop, zumba, vandgymnastik, motionstræning, pulstræning, udholdenhedstræning, pilates, rolig motion og afspænding. Derudover har hun lavet musicals til skoler og gymnasier.

 

Isabella Messina  : Hjælpe underviser
Har danset fra barnsben, er i dag en ung talentfuld danser med fokus på hiphop og disco. Isabella har  deltaget ved lang række nationale og internationale konkurrencer med stor succes og er i dag optaget på idrætslinie - dans.

Isabella har med stor succes været hjælpeunderviser hos just Dance Studio 2015/16 på Sara Stymer's disco hold, hun skal i vores nye sæson, undervise selvstændigt sammen med Nynne Fredslund. 

Sarah Razanantsoa Mariager : Hjælpe underviser
Sarah er en talentfuld ung danser, som elsker at danse. Sarah har danset intensivt hos Just Dance Studio igennem et par år med flotte resultater.
Sara er i dag blevet optaget på idrætslinie med valgfag dans.

Sarah skal I vores ny sæson 2016 være hjælpe underviser sammen med Nynne Fredslund.

 

 

Mansoor Qasim  

Mansoor begyndte at danse i sine teenage år, hvor han startede med at danse hip-hop new school, men hurtig sprang over til at danse break. Han har igennem de sidste år trænet intensivt og undervist forskellige steder såsom danseskolen Hotstepper, danseplaneten, dans med Joy og flere. Mansoor har det sidste år taget Hotstepper's 1-year Hip Hop and Urban Dance Education, hvor han har modtaget undervisning i både historie og teori om hip hop-kulturen og i en bred vifte af forskellige  dansestilarter. Mansoor har igennem flere år arbejdet med børn og unge, hvor der bliver lagt vægt på forholdet til den individuelle elev. 
Mansoor har medvirket i musikvideoer for kunstnere som Topgunn, Mund de Carlo og flere.
Mansoor har også deltaget i forskellige dancebattles. Han engagerer sig meget i hip hop-kulturen, går op i autentisk hip hop og hvad det vil sige at være danser.

Maria Jessica Giliberto

Maria startede med danse i teenageårene,  hvor hun modtog undervisning i commercial og hiphop new school. Som 17 årig startede Maria på Flow Dance Academy uddannelsen og var der igennem 2 år. På Flow Dance Academy var der fokus i hip hop, house, locking, dancehall og masser af teknik i ballet.  Undervejs forelsket Maria sig i stilarter dancehall, efter uddanelsen på Flow Academy beslutter hun sig for at rejse til Jamaica for at Studere dancehall på nærthold, der modtager undervisning og oplever at kulturen omkring dancehall.
I dag rejser Maria jævnligt til Paris for at opdatere og udfordrer sig selv i andre stilarter og finder inspiration til til at udvikle sin egen personlig stil. 

Maria har undervist i hiphop basic og Dancehall OpenClass på Flow. Som underviser vil Maria fokusere på freestyle og koreografi, da begge dele er vigtig for at udvikle sig som danser. 
Maria har optrådt ved forskellige shows, såsom Tivoli - Zombie Show igennem en hel måned, Distorsion, Hotel Marriot, Totem Enterteiment (show for hele danske bank samlingsfest), musikvideo for Claes Cem og Muri&Mario .

*

I AM A DANCE TEACHER
I AM
THANKFUL FOR THE
OPPORTUNITY TO PASS ON
MY PASSION FOR THE
ART OF DANCE