Om just dance studio

Just Dance Studio, er en privat ejet danseskole, stiftet af Benedikte Solberg. Grundet vores placering tæt på banegården i Helsignør er det let for dem der gerne vil gå til dans i for eksemple Espergærd eller Humlebæk at deltage hos os.

Benedikte Solberg, er en passioneret danser og har viet sit liv til den orientalske dans, og er i dag en anerkendt og respekteret danser, i den orientalske danseverden herhjemme og udlandet.

Benedikte har tidligere været arrangør og koordinator på 2 store Orientalske shows på Privat Teatret i KBH i 1999 og 2001. Efterfølgende arrangør og koordinator på et lokale dansearrangementer i Toldkammeret i Helsingør 2010, 2011 og 2012. 


 

Just Dance Studio er en livsdrøm som endelig er blevet en realitet, min ambition er at give dansen liv og sjæl, at gøre det muligt for alle, at kunne danse alt hvad hjertet begærer og opleve dansens mange udtryk, glæder og energi. At blive inspireret på kryds og tværs af de mange forskellige stilarter, enten som passioneret danser eller fordi man har et brændende ønske om at blive professionel danser.

Vil her til sidst gerne takke Industrien og en specielt stort tak til Per Rosendahl, som har gjort det muligt at omdanne den gamle biograf til en danseskole, der giver de bedste vilkår og rammer for dans, dansere og undervisere.

Spread the Love and Passion of Dance