Undervisere

Benedikte Solberg

(founder & ownner)

Cairo, og i år 2006 modtog hun Estah prisen, Oriental Award winner ved Copenhagens festival. Hendes lange ophold i Egypten har givet hende erfaring fra det egyptiske hverdagsliv og tilgang til den egyptiske kultur, og har gjort det muligt for hende at kunne fordybe, tolke og udtrykke sig i den orientalske musik og dans på et højt niveau. Udover hendes mange års studier hos kendte koreografer i indland og udland, har hun også studeret ballet i 5 år, hos Tage Vendt tidl. Kongelig balletdanser ved Bournonville Kompagniet

Benedikte har 18 års undervisningserfaringer på div. aftenskoler i Helsingørs omegn AOF, Helsingørs aftenskole DOF, LOF Helsingør, Ninna’s Holbæk Danseskole KBH. og gæstelærer ved Danmarks mavedanser forening.

I dag opdaterer hun sig jævnligt i Cairo, ved festivals eller privatundervisning hos kendte koreografer i Cairo: så som Raqia Hassan, Aida Nour, Lubna Eman, Camelia og Dina m.m.

Benedikte har optrådt på natklubber i Grækenland, været arrangør og koordinator på 2 store Orientalske shows på Privat Teatret i KBH. Optræder på restauranter, fester, bryllupper i DK, gæsteoptræden ved festival i Stockholm, optrådt på natklubber i Cairo og ved 1001 nats nytårs arrangement i Ørkenen The White Dessert, ved Oasen Farafra.

Paddy (Patrick Aby)

Paddy begyndte at danse i teenage årene, det viste sig hurtigt at Paddy havde et naturtalent, ved intensivt træning i gennem et par år, var han et kendt ansigt i Hip Hop miljøet herhjemme. Paddy har specialitet sig i popping, men danser gerne hip hop, breakdance, house og cromping. Efter et års træning begyndte han at stille op til dance-battles, hvor han havde stor succes. Han har også været i udlandet for at battle.

Paddy har afholdt dance-workshops i Tyskland, Norge og Sverige, samt flash mobs, blandt andet i samarbejde med Bilka Attack. Har været med i forestillingen ”Dans i lejligheder” i Helsingør samt arbejdet med gadefestival, har desuden været koreograf på KomplexKarpharnaum/spøgelser.

Har undervist på Helsingør Ungdomsskole i over 5 år og fik dér bygget danse-teamet SuperBadCrew op, som har vundet Big Dance, On StageDerudover har Paddy også deltaget som dommer i forskellige dance battles i Danmark.

I undervisningen lægges der vægt på fordybelse af teknik, forståelse og kærlighed til dans, og at dans ikke bare er dans. Paddy sørger for at dans bliver en del af jer selv og at I mærker de positive følelser i dansen. Ingen af Paddys elever går fra undervisningen uden udbytte.

Christine Maulitz

Christine Maulitz startede med at danse da hun var 5 år og har siden da modtaget undervisning i både hip hop og disco.
Christine har undervist børnehold i forskellige aldre siden hun var 14 og er i dag 23 år. De første 2 år underviste hun hos Giners dansestudio og siden undervist på andre danseskoler i Helsingør’s omegn
Derudover har hun flere gange været gæsteunderviser på folkeskoler i idrætstimer.
Christine har endvidere konkurreret til diverse mesterskaber DM, EM og VM og selv opnået at blive Danmarksmester i både national og international.
Christine Maulitz har i dag været fast underviser hos Just Dance igennem 6 år med super flotte resultater.  Hun er stabil, vedholdende og velforberedt og laver spændende, effektfulde koreografier.
Hendes styrke er afgjort, at hun med sin entusiastiske og varme personlighed får danse-energien op. Hun arbejder målrettet og omhyggeligt og har ambitioner på vegne af hendes elever. Hun er omhyggelig med at hjælpe, og korrigere hendes elever til at blive bedre. Hun inspirerer dem til at yde deres bedste.  Christine underviser i MGP hip hop, Hip hop 9-12 år , Disco, Teknik & Disco &  hip hop + 25 år

 

Josephine høgsted

Josephine har danset siden barnsben, men startede som selvvært – har modtaget undervisning dans Hun har afprøvet mange forskellige stilarter, bl.a. standard, latin, jazz, moderne, hiphop og house. Dette har bl.a. medført et Danmarksmesterskab i både standard og latin. Josephine er uddannet danser fra Copenhagen Dance Space, hvilket har givet hende en del erfaring med shows, performance og freestyling. Igennem hendes tid som danser har hun optrådt i danseshows – og forestilinger, og hun har modtaget undervisning fra bl.a. Rachel Kay, Vigdis Hentze, Nellie Bethel, Kash Powell, Jason Nguyen, Sisco Gomez og Sonny Freddie-Pedersen. Josephines dansestil er hiphop og girly med elementer af moderne og Michael Jackson, samt house og latin. Udover dansen er Josephine sanger, samt uddannet Stylist og Makeup artist, og har en bachelor i Film- og medievidenskab. Hun har derfor en stor all-around erfaring med opsætning af show, samt udtryk og performance.

Josephine underviser har været fast underviser hos just Dance i gennem 3,år og har stor succes i experimental hiphop som noget helt nyt Har vi et nyt hold på trapperne preformance hold – dette hold er baseret på øvede danser og til dem der gerne vil performe

Thomas Rasmussen

I en alder af 8 år, startede Thomas med at danse hiphop i Helsingør. Da han opdagede sin store passion inden for dans, valgte han at fortsætte sin karrierer. Han har siden da bevægede sig rundt i forskellige stilarter, f.eks. Breakdance, Popping, Locking og House.
Han begyndte at konkurrere nogle år senere, og har bl.a. Vundet DM og SM i Hiphop samt ligget i Top 20 og Top 40 til Europa – og Verdensmesterskabet.
I 2018 startede han på Hotsteppers 1 årige Danseuddannelse, en af Danmarks førende danseskoler inden for Urban stilarter, og siden da har det taget fart. Han har arbejdet med artister f.eks. Citybois og Topgunn og har været med i TV2 programmet “Stormester”.
I hans undervisning lægger han meget vægt på elevernes udvikling, teknik, groove, de forskellige elementer og basics inden for Hiphop og selvfølgelig sjov og ballade.
I Just Dance Studio’s nye sæson skal Thomas Rasmussen skal undervise hver fredag eftermiddag, Urban hiphop beg / let øvede og advance

Rigmor -Marie

Startede med at danse ballet som 6-årig hos Therese Bøvings balletskole i Lyngby og har danset i perioder lige siden. Yderlig har Rigmor  arbejdet på professionelt teater siden hun var 6 år gammel som børnedanser og skuespiller, bla. på Det Kongelige teater og Pantomimeteateret. Herigennem har hun lært at arbejde disciplineret, være præcis og lære nye rutiner, i hendes fritid  synger Rigmor  i DR pigekor.

I just Dance studio’s nye sæson skal Rigmor skal undervise i klassisk ballet – for små piger og drenge i aldersgruppen 4-8 år hver lørdag

Nynne Fredslund

Nynne er en ung talentfuld danser, som har udviklet sig hurtigt. Hun startede med danse hos Just dance studio, efter kun et par år med med intensiv dans blev hun optaget på idræts-Linien – dans og har efterfølgende vundet sit første DM medalje

Nynne har været hjælpetræner hos – Just Dance Studio igennem et år, efterfølgende har hun kørt selvstændigt sine egne hold om lørdagen, med stor succes.

Kimie

Kimie er 16 år, har danset i 8 år og har undervist hos Just Dance Studio i 2 år. Hun har specialisere i hip hop og har i de sidste par år deltage i workshops af nogle af de mest kendte dansere og været med til nogle flachmobs. Kimie er en meget glad og i mødekommende person der elsker at danse og går meget op i at dem som hun underviser oplever den samme danseglæde.

Ellen

Tekst er undervejs ….

Camilla Emilie Andersen (vikar)

Startede allerede med at danse som 4 årig og er i dag en passioneret hip hop danser.

– Camilla har deltaget ved nationale konkurrence siden 2004 – og deltog for første gang til EM i 2008 og har siden deltaget hvert år til VM og vandt en flot andenplads ved VM i hip hop production 2013.

Camilla har undervist med stor succes igennem 4,år hos Just Dance undervise fredag eftermiddag – Girlstyle hiphop på 2 niveauer, begynder og Advance

Natasha Barnecow (vikar)

Natasha har danset siden hun var en lille pige og er igennem årene både blevet sjællandsmester, danmarksmester og nordiskmester i disco.

Natasha danser i dag på eliteniveau og har deltaget ved en lang rækker verdens- og europamesterskaber. Hendes passion er Disco og jazz, men har tidligere også danset ballet, hiphop og standart/latin .

Natasha har stor erfaring med at undervise børn i hiphop, disco og børneballet

Mansoor Qasim

Mansoor begyndte at danse i sine teenage år, hvor han startede med at danse hip-hop new school, men hurtig sprang over til at danse break. Han har igennem de sidste år trænet intensivt og undervist forskellige steder såsom danseskolen Hotstepper, danseplaneten, dans med Joy og flere. Mansoor har det sidste år taget Hotstepper’s 1-year Hip Hop and Urban Dance Education, hvor han har modtaget undervisning i både historie og teori om hip hop-kulturen og i en bred vifte af forskellige dansestilarter. Mansoor har igennem flere år arbejdet med børn og unge, hvor der bliver lagt vægt på forholdet til den individuelle elev.

Mansoor har medvirket i musikvideoer for kunstnere som Topgunn, Mund de Carlo og flere.

Mansoor har også deltaget i forskellige dancebattles. Han engagerer sig meget i hip hop-kulturen, går op i autentisk hip hop og hvad det vil sige at være danser.

Maria Jessica Giliberto

Maria startede med danse i teenageårene, hvor hun modtog undervisning i commercial og hiphop new school. Som 17 årig startede Maria på Flow Dance Academy uddannelsen og var der igennem 2 år. På Flow Dance Academy var der fokus i hip hop, house, locking, dancehall og masser af teknik i ballet. Undervejs forelsket Maria sig i stilarter dancehall, efter uddanelsen på Flow Academy beslutter hun sig for at rejse til Jamaica for at Studere dancehall på nærthold, der modtager undervisning og oplever at kulturen omkring dancehall.

I dag rejser Maria jævnligt til Paris for at opdatere og udfordrer sig selv i andre stilarter og finder inspiration til til at udvikle sin egen personlig stil.

Maria har undervist i hiphop basic og Dancehall OpenClass på Flow. Som underviser vil Maria fokusere på freestyle og koreografi, da begge dele er vigtig for at udvikle sig som danser.

Maria har optrådt ved forskellige shows, såsom Tivoli – Zombie Show igennem en hel måned, Distorsion, Hotel Marriot, Totem Enterteiment (show for hele danske bank samlingsfest), musikvideo for Claes Cem og Muri&Mario .

I AM A DANCE TEACHER I AM THANKFUL FOR THE OPPORTUNITY TO PASS ON MY PASSION FOR THE ART OF DANCE
Follow by Email
Facebook
Facebook
YouTube
Instagram