Om os

DIN DANSESKOLE I HELSINGØR

Bag om

Just Dance studio

Founder & Owner

 

Just Dance Studio, er en privat ejet danseskole, stiftet af Benedikte Solberg.
 

Benedikte, er en passioneret danser og har viet sit liv til den orientalske dans, og er i dag en anerkendt og respekteret danser, i den orientalske danseverden herhjemme og udlandet.

Benedikte har tidligere været arrangør og koordinator på 2 store orientalske shows på Privat Teatret i KBH i 1999 og 2001. Efterfølgende arrangør og koordinator på  lokale dansearrangementer i Toldkammeret i Helsingør 2010, 2011 og 2012.  Endvidere har hun været dommer ved Danish Open Intenationale Bellydance Competition,i forskellige kategorier Grand diva, tomorrow star & Fusion i 2016 og 2017.

Derudover har hun sat 2 fashion og danseshow op for DEICHMANN SKO på hotel Marienlyst Helsingør og hotel Clarion i Malmø – Sverige. I 2019 lavede hun et lokalt modeshow og danseshow i Helsingør Bycenter,  for følgende tøjmærker.; Jack & Jones,  Only,  Sportmaster, Tøjekspert, Deicmann sko og Lynggård smykker.

 

AMBITIONER

Just Dance Studio er en livsdrøm som blev en realitet i 2012, min ambition er at give dansen liv og sjæl, at gøre det muligt for alle, at kunne danse alt hvad hjertet begærer og opleve dansens mange udtryk, glæder og energi. At blive inspireret på kryds og tværs af de mange forskellige stilarter, enten som passioneret danser eller fordi man har et brændende ønske om at blive professionel danser.
 

Grundet vores placering tæt på banegården i Helsingør er det let for alle, der gerne vil gå til dans fra fx Espergærde eller Humlebæk at deltage hos os.

Vi vil her til sidst gerne takke Industrien og en speciel stort tak til Per Rosendahl, som har gjort det muligt at omdanne den gamle biograf til en danseskole, der giver de bedste vilkår og rammer for dans, dansere og undervisere.

IMG-3538

Kom i gang nu!

....

Dansestilarter : Hip Hop, Girl Style, Contemporary, Jazz Ballet, Salsa, Mavedans, MGP dans, Børnedans - Ramasjang & Disney Sjov